Media

Restaurant At Sea verzorgt diner Koning en Koningin op Bonaire

Restaurant At Sea Bonaire heeft het diner voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima verzorgd op 30 april. Het koninklijk echtpaar heeft het eiland 2 dagen bezocht om de festiviteiten te bezoeken op Dia di Rincon. Het bezoek aan Bonaire werd afgesloten met een diner voor een klein gezelschap bij de Gezaghebber thuis.

Chef Rick van den Broek en gastvrouw Kim van Dijk hebben een menu geserveerd dat uitsluitend bestond uit lokale producten. Zo werden er groentes en kruiden van Krusada gebruikt, zuivel en vlees van Aletta’s Semper Kontentu geitenboerderij en natuurlijk vis uit Caraïbische zee.

Restaurant At Sea Bonaire is sinds 1 januari 2015 lid van Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE). Ook heeft het dit jaar de tweede plaats behaald op de lijst van 50 beste Caribische restaurants in 2014, opgesteld door “The Caribbean Journal”. Daarmee scoort Restaurant At Sea onveranderd hoog.

Deel dit artikel