Sport & Vrije tijd

Arnold Wilsoe verrassende winnaar Brandaris tafeltennis toernooi

Arnold Wilsoe verrassende winnaar Brandaris tafeltennis toernooi

Tijdens het afgelopen zondag bij Jong Bonaire gespeelde Brandaris tafeltennis toernooi ging de hoofdprijs naar Arnold Wilsoe. In een spannende finale versloeg hij Zildjan Melaan met 3-2.

De U18-klasse was ditmaal de grootste klasse en klasse waarin zeer veel goede en spannende wedstrijden waren te bewonderen. In de poulefase speelde Zildjan Melaan ijzersterk en won hij al zijn wedstrijden met 3-0. Arnold Wilsoe eindigde als 2e in de poule, onder meer door een overwinning op nationaal jeugdkampioen Juni Xie. In de halve finale rekende Melaas af met Raynold Wilsoe. Broer Arnold moest vervolgens in de halve finale de familie eer hoog houden en deed dit door voor de 2e keer Juni Xie te kloppen.

De finale was er een met wisselende kansen maar uiteindelijk won Arnold Wilsoe met 3-2, een beloning voor het goede trainen van de afgelopen tijd. Juni Xie pakte uiteindelijk de 3e plaats. Voor Zildjan Melaan was een pleister op de wonden dat hij met zijn 2e plaats wel de eerste plaats op de U18 ranglijst pakte waarin hij in punten nog gelijk staat met Shaquille Hazel.

In de klasse U15 was de come-back van Matthew Rugenio te bewonderen. Meteen pakte hij de draad weer op en won overtuigend de U15 klasse. Lenneart Drent speelde zich naar de 2e plaats terwijl Tim van Veenendaal tegen viel en slechts 3e werd.

Deel dit artikel