Verkeer

Geliefde inwoner van Bonaire, Michael Gaynor, overleden

Foto: Old Bonaire Talk, Michael Gayner voor zijn winkel Chat and Browse
Foto: Old Bonaire Talk, Michael Gayner voor zijn winkel Chat and Browse

Foto: Old Bonaire Talk, Michael Gayner voor zijn winkel Chat and Browse

Op Bonaire heeft een ongeluk tussen een personenauto en een scootmobiel zondag een einde gemaakt aan het leven van Michael Gaynor. De Amerikaan was een bekende persoonlijkheid op het eiland, waar hij al 35 jaar woonde. Michael was jaren eigenaar van de winkel Chat and Browse waar iedereen graag kwam voor hulp en informatie. In 2014 sloot Michael zijn winkel om vanuit huis verder hulp te bieden op allerlei gebied. Hij was de motor achter Bonaire Talk waar hij menig duiker overhaalde om naar Bonaire te komen. Ook heeft hij veel werk gedaan voor het toeristen buro.

Het ongeluk gebeurde op de Kaya Nicolas Debrot  dicht bij het MCB gebouw. Een auto uit de richting van Hato reed Gaynor aan die net met z’n scootmobiel wilde oversteken. De Amerikaan werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed bij aankomst. Gaynor was MS-patiënt en reed al enige tijd rond het eiland op zijn scootmobiel.

Deel dit artikel