Onderwijs op Bonaire

Gedeputeerde Dirksz woont opening “motivatieochtend groepsleiders naschoolse opvang” bij

vandaag

Kralendijk – Op maandagochtend 4 januari hebben groepsleiders van de naschoolse opvang een motivatieochtend gehouden. Het onderwerp van deze ochtend was “communicatie”. Tijdens de motivatie sessie heeft Curvin George gesproken over het belang van goede communicatie met onze kinderen.

Gedeputeerde Benito Dirksz heeft tijdens zijn aanwezigheid gebruik gemaakt van de gelegenheid om de groepsleiders te bedanken voor hun werk en inzet in het afgelopen jaar. Dirksz heeft aangegeven om ook in 2016 te steunen op de voortzetting van de inzet van de medewerkers. ,,Vanuit het openbaar lichaam Bonaire zullen we ons maximaal inzetten in dergelijke projecten. Uiteindelijk zullen jullie een voorbeeld kunnen zijn voor onze maatschappij en in het bijzonder voor onze jongeren’’, zo sprak de gedeputeerde de groepsleiders toe.

Deel dit artikel