Welzijn & Zorg

Oprichting Stichting Ride for the Roses Bonaire

stichting ride for the roses

Op 7 januari j.l. is de Stichting Ride for the Roses is opgericht om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding op Bonaire door het organiseren van evenementen zoals de Ride for the Roses, de Walk for the Roses en zelfs de Swim for the Roses. Op deze manier wordt op een sportieve, gezonde en plezierige manier een bijdrage geleverd aan de strijd tegen kanker.

Iedereen kan meedoen aan de evenementen. Het zijn echter geen evenementen om geldprijzen te winnen maar een fiets-, wandel- of zwemtocht met voor iedere deelnemer aan de finish een rode roos. Een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen.

De Stichting Ride for the Roses Bonaire zal in navolging van de gelijknamige stichtingen die actief zijn in Nederland en in Curacao, op Bonaire evenementen organiseren. In april 2016 zullen de eerste evenementen plaatsvinden. Met de hulp van de hoofdsponsor Orco Bank, nog te benaderen sponsoren en de deelnemers zal geld worden verzameld dat zal worden ingezet voor de kankerbestrijding. Daarbij wordt samengewerkt met de Stichting Prinses Wilhelminafonds Bonaire.

Acht enthousiaste bestuurders hebben het initiatief tot de oprichting genomen: John Soliano, Anne-Marie Mercera, Tom Peeters, Charles Lont, Frank Bohm, Dirk Zuidam, Albert Arends en Jursi Marshall. Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer Jursi Marshall, via telefoon +599 777 7707

Deel dit artikel