Ondernemen & Bedrijven

MÈH Bonaire Goat Ware zoekt lokale ondernemers

meh goat ware

MÈH Bonaire Goat Ware is klaar voor de volgende stap!
In december 2015 lanceerde Boneiru Duradero een nieuwe lijn van producten gemaakt van geitenleer met de naam van MÈH Bonaire Goat Ware. De producten werden getoond bij Marshe di Playa ( de zaterdagmarkt bij Jong Bonaire) en de feedback van de bezoekers waren overweldigend positief. Een van de volgende stappen in de ontwikkeling van MÈH zou zijn om Bonairianen te trainen in de ambacht van het ambachtelijke looien.

Op het moment is de toevoer van gelooide geit huiden, die wordt omgezet tot een eindproduct, onvoldoende.  Boneiru Duradero zoekt nu Bonairianen die het natuurlijke “tanning process” willen leren, alsmede de vaardigheid om de producten te willen maken. Boneiru Duradero zal de merknaam MÈH beschikbaar stellen voor degenen die de lokale geitproducten maakt en zal ook de marketing hiervoor ondersteunen. Dit kan een zeer succesvol product worden voor Bonaire en voor de lokale ondernemers.

Deze cursus wordt alleen beschikbaar gesteld aan geboren Bonairianen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van geit producten en hiermee ook een zakelijke kans kunnen krijgen. Geïnteresseerde personen kunnen een e-mail sturen naar info@boneiruduradero.nl, of contact opnemen via de Facebook pagina van Boneiru Duradero.

 

Deel dit artikel