Dieren

F.K.K. weet met minimale middelen het hoogst haalbare te bereiken!

FKK Bonaire

Met minimale middelen het hoogst haalbare weten te bereiken, Fundashon Kunuku Kakelvers (F.K.K.) bewijst dat het onmogelijke mogelijk is! Sinds de oprichting in mei 2014 heeft FKK zich volledig gewijd aan de opvang, verzorging en herplaatsing van verstoten en mishandelde honden en katten.

Ondanks de moeilijke start heeft FKK met name het laatste halve jaar een ware inhaalslag gemaakt en zich op Bonaire duidelijk op de kaart gezet als een uiterst diervriendelijke organisatie!

Bij aanvang had FKK de beschikking over 1 grote kennel, inmiddels zijn er ook een resocialisatiekennel en een quarantainekennel aanwezig. De komende maanden worden er nog eens 6 kennels bijgebouwd.

Deze sterke groei is mede te danken aan de goede samenwerking met de Dierenbescherming Bonaire en Dierenhulp Bonaire. Dit bewijst maar weer eens overduidelijk dat, door de handen ineen te slaan, er mooie resultaten geboekt kunnen worden:

Dankzij deze samenwerking is er nu ook een samenwerking tot stand gekomen met de Duitse organisatie ‘Hundenrettung Mallorca/Bonaire’. De komende 6 maanden vertrekken bij FKK  maar liefst 12 honden, om van Bonaire (met KLM) via Amsterdam door te reizen naar een nieuw liefdevol en warm ‘thuis’ in Duitsland! Elke hond is bij vertrek overigens al verzekerd van zijn nieuwe plekje en daarmee is een veilige toekomst dan ook 100% gegarandeerd.

Kate heeft de eer om de spits te mogen afbijten; zaterdag 20-02-2016 vertrekt zij als eerste hond van FKK met KLM naar haar nieuwe toekomst in Duitsland. Kate heeft inmiddels alle benodigde inentingen gehad, is gechipt en ook de ‘papierwinkel’ is helemaal op orde. Wie had dat kunnen bedenken toen Kate bij FKK binnen werd gebracht? Bij binnenkomst was Kate sterk verwaarloost en bang voor mensen, maar Kate is er helemaal bovenop gekomen en heeft ons mensen haar vertrouwen weer onvoorwaardelijk terug gegeven. Ze verdiend het!

Kate toenKate nu

 

Deel dit artikel