Welzijn & Zorg

Selibon neemt actie om Zika te voorkomen

Selibon neemt actie om Zika te voorkomen

Vanaf maandag 22 februari kunnen alle inwoners van Bonaire op hun gewone afval ophaaldag ook grof afval uit de tuin buiten zetten. Selibon zal samen met de vuilniswagen bij u langskomen om dit vuil mee te nemen. De bedoeling hiervan is om de bevolking te vragen hun tuin en omgeving na te kijken en alle goederen welke stilstaand water veroorzaken weg te gooien zodat muggen geen eitjes kunnen leggen na een regenbui.

U kunt uw tuin en omgeving nakijken op oude autobanden, emmers, plastic bakken, foam bakjes, bekers, lege bloempotten of schotels van potten, flessen en doppen en alles waar water in kan blijven staan.

Heeft u bovengenoemde spullen en wilt u dat dit afgehaald wordt dan kunt u een dag voordat de vuilnistruck bij u langs komt bellen met 717-8159 om uw adres door te geven.

Deel dit artikel