Ondernemen & Bedrijven

Uitbreiding Kunuku Bienaventura

Kunuku Bienaventura
Kunuku Bienaventura heeft uit het Ondernemersfonds POP Bonaire ondersteuning ontvangen voor de uitbreiding van hun kippenfokkerij. De ondernemers Daymiro Janga en Jonathan Pourier hebben zelfstandig een bedrijfsplan geschreven. Op basis van dit plan heeft de onafhankelijke commissie van het ondernemersfonds de ondersteuning toegekend.
Kunuku Bienaventura ligt op Seru Tanki Bentura, een prachtige plek vlak buiten Rincon. De kippen en eieren worden onder andere verkocht op de markten van Mangazina di Rei en van Kriabon en aan de olietankers die bij Bopec aanmeren.

Dit is de vijfde kunuku die een donatie ontvangen heeft. Ondernemers in het landelijk gebied die hun bedrijf willen uitbreiden en versterken, kunnen door POP Bonaire (popbonaire@gmail.com) gratis worden geholpen bij het opstellen van een bedrijfsplan.

Deel dit artikel