Kunst & Cultuur

Schrijver en tv man Rik Felderhof was bij De Schrijfclub op Bonaire

Schrijver en tv man Rik Felderhof was bij De Schrijfclub op Bonaire

Deze week mocht De Schrijfclub Bonaire een kijkje nemen in de ziel van Rik Felderhof, een beroemde Nederlandse schrijver en tv-man. Bij hoge uitzondering gaf hij een lezing annex workshop voor de leden van de Schrijfclub. Wat een succes! de foto’s spreken voor zich. “Nooit opgeven” en “goed de verhaalstructuur in de gaten houden” waren onder andere Riks adviezen voor de schrijvers. En: “kies de juiste verteltijd en hou daaraan vast… hoewel, als het mooier is om ervan af te wijken, schroom vooral niet om dat te doen. Een schrijver moet de grens over, daar is hij schrijver voor. Je zult op weerstand stuiten maar dat moet nu juist ook.”

De Schrijfclub is een doorlopende schrijfcursus van Luisa Maria van Lieshout. Elke maandagavond komen de leden bij elkaar in de bibliotheek om zich de schrijfkunst eigen te maken. Luisa Maria: “Schrijven is magisch. Dat kan ik je wel vertellen, maar je moet het zelf ervaren.” Dat kan bij de Schrijfclub. Iedereen mag gratis een keer komen proeven. Daarna is het $15,- per keer.  Elke maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur. Bel met Luisa Maria: 7950345 of kijk op Facebook: De Schrijfclub Bonaire.

Deel dit artikel