Welzijn & Zorg

Dirksz vergadert met delegatie VWS

IMG_0011

Kralendijk – Gedeputeerde Benito Dirksz die onder andere belast is met het beleid voor Volksgezondheid en Welzijn, heeft onlangs op Bonaire vergaderd met een delegatie van het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De delegatie stond onder leiding van André Kleinmeulman, waarnemend secretaris-generaal van het ministerie, Herbert Barnard en Rob Sardeman.

Het doel van de vergadering was om informatie uit te wisselen over de continuïteit van ontwikkelingen op het terrein van de volksgezondheid op Bonaire. Er is onder andere gesproken over bijstand bij preventie van de ziekten dengue, chikungunya en zika.

Van tijd tot tijd bezoeken zijn vertegenwoordigers van de VWS Bonaire om met de regering te vergaderen over belangrijke onderwerpen  op het terrein van volksgezondheid en welzijn.

Op de foto zijn v.l.n.r te zien Herbert Barnard,  directeur Directie Internationale zaken internationale zaken,  Rob Sardeman, programme-manager voor de gezondheidszorg van het ministerie van VWS, Ethsel Pieternella, adviseur bureau gedeputeerde Dirksz, Alcira Janga-Jansen, afdelingshoofd Publieke Gezondheidszorg, gedeputeerde Benito Dirksz  van Samenleving en Zorg, André Kleinmeulman, plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van VWS,  en Christopher Frans, adviseur bureau gedeputeerde Dirksz.

Deel dit artikel