Sport & Vrije tijd

Nieuwe samenwerking Beach Tennis Bonaire en Dushi Style Sportswear geeft impuls aan de sport

BTB samenwerking Dushi Style

Om het beach tennissen op Bonaire verder te professionaliseren zijn Beach Tennis Bonaire en Dushi Style Sportswear een nauwe samenwerking aangegaan.  

Vanaf heden is Dushi Style het officiële Bonairiaanse verkooppunt voor alle beach tennis benodigdheden, zoals rackets, grips en ballen. Daarnaast verkoopt de winkel de bekende gele Beach Tennis Bonaire sportshirts en zijn er plannen om de Beach Tennis Bonaire sportkledinglijn op korte termijn uit te breiden. De kennis en expertise van het Dushi Style team garanderen dat alle materialen van hoge kwaliteit zijn en dat u goed wordt geadviseerd over uw aankoop.

Dushi Style staat, als onderdeel van DiveFriends, bekend als een toonaangevende sportwinkel op Bonaire. Naast het ruime assortiment sportartikelen biedt de winkel een grote selectie sport-, en beach mode voor mannen, vrouwen en kinderen. De winkel is centraal gelegen aan het begin van de Kaya Grandi.

Beach Tennis is een snel groeiende sport op Bonaire. Inmiddels zijn er banen bij zowel Coco Beach als bij het Plaza resort. Op woensdag- en donderdagavond wordt er les gegeven en in het weekend kunt u regelmatig deelnemen aan een toernooi of competitie wedstrijd. Zie voor meer informatie www.beachtennisbonaire.com of like de Facebookpagina.

Deel dit artikel