Natuur

Hoeveel vogels kun je vinden?

vogels bonaire

Op zaterdag 14 mei komt de wereld samen om aandacht te besteden aan vogels in een evenement genaamd Global Big Day. Natuurlijk doet STINAPA ook mee met dit evenement om zo de Bonairiaanse gemeenschap met de rest van de wereld te verbinden en samen op één dag zoveel mogelijk vogels op te sporen.

Als je van vogels houdt, is dit een evenement dat je  zeker heel leuk zult vinden, al ben je een beginneling, een expert of gewoon een kind of volwassene. STINAPA organiseert dit evenement op de dag van Global Big Dag op 14 mei. Als je zin hebt om mee te doen, dan moet je je melden bij Parke Toeloei bij Playa Pabou aan de waterkant om 8 uur AM. Iedereen is welkom.

We zullen dan instructies geven aan iedereen  om de verschillende gebieden te bezoeken op zoek naar vogels en na  1 ½ uur weer terug zodat we de lijsten met vogels die gevonden zijn, kunnen worden ingezameld.

Kom met je eigen auto en verrekijker (als je die hebt). STINAPA zal de lijsten met alle vogels invoeren op eBird òf je kunt je lijst emailen naar( speciaal als je zeldzame soorten hebt gevonden), nature@stinapa.org vóór Maandag 16 mei.

Deel dit artikel