Economie

Samen 105 jaar in dienst bij Rocargo Services

Samen 105 jaar in dienst bij Rocargo Services

Het was weer feest bij Rocargo waar 9 werknemers hun jubileum vierden.

Samen vierden zij 105 jaar in dienst bij Rocargo Services.

Rodney Thode en Mariella Goeloe vierden hun 30-jarig jubileum. Dirtsa Koeks, Ludsilla Rosario en Errol Martha hun 10-jarig jubileum. Marie St. Jago, Itishmira Croes, Deva Martha en Robert Croes jr. vierden 5 jaar in dienst van Rocargo.

Tijdens een feestavond werden ze allemaal in het zonnetje gezet.

Rodney en Mariella Goeloe kregen een speciale erkenning. Zij waren de eerste twee werknemers die in dienst traden en groeiden samen op met het bedrijf.

Beiden volgden opleidingen en cursussen, zowel hier op Bonaire als ook in het buitenland. Rodney en Mariella zijn een goed voorbeeld waar inzet toewijding helpt bij de ontwikkeling en groei in een organisatie.

Ook werd afscheid genomen van collega Annelien Beukeboom die na 19 jaar dienst met een welverdiende pensioen gaat.

Rocargo viert ook de uitslag van hun jaarlijkse ISO audit.

ISO staat voor International Standard Organization, een internationaal erkend kwaliteitssysteem. Wederom behaalden zij met inzet van het voltallige personeel en directie de verlenging van hun ISO 9001:2008 certificaat zonder afwijkingen.

Rocargo is een scheep-en vrachtafhandelingen bedrijf en streeft naar continu verbetering waar service aan de klant centraal staat.

Rocargo behaalde in het jaar 2000 als eerste Bonairiaans bedrijf de kwaliteitscertificatie ISO 9002.

Dit jaar haalde ook haar vestiging op Sint Eustatius Rocargo Services (Windward Island) B.V. haar ISO 9001:2008 certificaat.

Deel dit artikel