Geen categorie

Nieuwe videoclip Bonairiaanse Semii

Nieuwe videoclip Bonairiaanse Semii

Vanaf kleins af aan schreef ze haar eigen liederen maar ze durfde ze nooit uit te brengen maar dit jaar dacht ze: “dit zal mijn jaar zijn!” Ze is oud student van Dans Sensation Dansschool op Bonaire en ging naar het Liceo Bonairiano.

Haar mooiste optreden was met Percy Sledge. Ook wel bekend van ‘’ when a man loves a woman’’ en ‘’my girl’’. Helaas is hij overleden vorig jaar maar hij heeft haar een hele mooie herinnering en mogelijkheid gegeven. Toen ze 13 jaar was werd Semii gevraagd om te zingen tijdens zijn preshow op Curaçao. Het was de eerste keer dat ze met een band moest zingen. Iedereen juichte en applaudisseerde voor haar. Na haar optreden kwamen mensen uit het publiek haar handtekening vragen. Op dat moment voelde het als de mooiste dag van haar leven en toen besefte ze dat ze vaker wil optreden voor een publiek en in preshows en deze kans kreeg ze weer bij miss curaçao teenager in 2015.

Inmiddels heeft ze haar tweede videoclip online gezet. One Dance is prachtig gecoverde uitvoering van het orgineel van Drake.

Deel dit artikel