Vakantie & Toerisme

Promotie voor Non-stopvluchten Venezuela-Bonaire tijdens AVAVIT

Dutch Embassy Reps at Bonaire booth

Kralendijk (9 juni 2016) – In de Eurobuilding Hotel in Caracas vond op 31 mei en 1 juni 2016 de 25ste editie plaats van de Avavit vakbeurs. De B2B (business-to-business) vrijetijdsvakbeurs bracht mensen uit de toerisme-industrie bijeen.

De jaarbeurs voor toerisme was voor Bonaire het podium om de strategische alliantie met Sundance Air/Bon Sky en groothandelaar Candes Turismo om de verbetering van de luchttransportcapaciteit naar Bonaire vanuit de Venezolaanse markt bekend te maken. Het nieuws over de rechtstreekse vluchten heeft veel belangstelling gewekt onder de reisagenten die de beurs bezochten. Betrouwbare verbinding blijft een factor van invloed voor de groei van het toerisme naar Bonaire vanuit Zuid-Amerika. Het doel van Sundance Air is zich te richten op luxe zakelijke toeristen die de bijzonderheid van een rechtstreekse vlucht naar het eiland op prijs stellen. Sundance Air heeft Bon Sky in Bonaire gecontracteerd en biedt charterdiensten aan tijdens vakanties in Venezuela.

Na haar recente bezoek aan Bonaire afgelopen april, is mevrouw Consuelo Lugar eigenaar-directeur van Candes Turismo, zeer verheugd om Bonaire te promoten, daarbij rekening houdend met betrouwbare luchttransportcapaciteit en competitieve aanbiedingen van de hotels. Candes Turismo is een bekende organisatie die al meer dan 35 jaar werkt in de Venezolaanse toerisme-industrie.

De kiosk van Bonaire  was ook bezocht door een delegatie van de Nederlandse ambassade op officiële uitnodiging van Bonaire op de beurs. De heer Hein Knegt, Hoofd van de missie en mevrouw Mariana Núñez, Commercieel en Cultureel Adviseur, waren tevreden met het bericht over de non-stopvluchten naar Bonaire. Hij zal zijn steun geven aan dit belangrijke luchttransportcapaciteits project voor het eiland Bonaire. Na afloop van Avavit zal de promotie van Bonaire worden voortegezet. Er begint in Caracas een ambitieus trainingsprogramma van Bonaire gericht op de reisagenten, waarmee de promotionele inspanningen voor belangrijke reisagenten gevestigd in de hoofdsteden van Venezuela worden uitgebreid.

Deel dit artikel