Onderwijs

Informatie over veiligheid en hygiene op scholen

grupo pafo

Kralendijk – Scholen krijgen door middel van lezingen waardevolle informatie over voedselveiligheid en hygiëne.  Albert Crestian, hoofd van de afdeling Samenleving en Zorg van het Directoraat Toezicht en Handhaving verzorgt de lezingen. Veel mensen weten niet wat de  afdeling dagelijks doet, aldus  Crestian. Daarom is er gekozen om de lezingen te houden.

In de wijk Amboina werd recent een lezing gehouden in het buurtcentrum. Daarbij brachten  jongeren het onderwerp van persoonlijke hygiëne naar voren. Crestian gaf informatie over de voedselveiligheid en hygiëne. Vijfendertig jongeren van verschillende leeftijd en vier leiders hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan de afdeling  Samenleving en Zorg.  Daar kregen zij van Crestian te horen wat de afdeling allemaal doet.

Deel dit artikel