Geen categorie

Bisdom Willemstad bij gezaghebber en bestuurscollege

grupo

Kralendijk – Moseigneur Luis Secco heeft een bezoek gebracht aan het Bestuurscollege, gezaghebber Edison Rijna en Nereida Gomez, secretaris van het Openbaar Lichaam Bonaire.  Secco werd bij het bezoek van afgelopen dinsdag  vergezeld door pastoor Alfons Baak van Antriol, pastoor Ivan Dario Gomez van Rincon en pastoor Santiago Malagon van Playa. Erich van der Hoeven was ook namens het bisdom aanwezig, hij is algemeen secretaris van het pastoraal plan. Monseigneur Secco bad tot God om de bewindslieden te beschermen en hun pad te verlichten zodat ze kunnen blijven werken aan het welzijn van Bonaire. Na afloop  van de ontmoeting bedankte gezaghebber Rijna monseigneur Secco en de pastoors voor hun bezoek

 

Deel dit artikel