Sport & Vrije tijd

Gedeputeerde Hellburg-Makaai blij met Senior Leaque

grupo

Kralendijk- Gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai van Sport is heel erg trots op de prestaties van het Bonairiaanse senior league team bij de Latijns-Amerikaanse Spelen in Puerto Rico. Dat zei de gedeputeerde afgelopen zondag nadat de groep terugkeerde van de Latijns-Amerikaanse Spelen die van 18-25 juni  op Puerto Rico werden gehouden.  De jongeren slaagden er niet in om om de semifinale te halen nadat ze twee wedstrijden wonnen en twee verloren. Maar de deelname aan de spelen was een hele goede ervaring voor hen en zal de jongeren zeker stimuleren om zich verder te ontwikken in de honkbalsport, aldus de gedeputeerde. Zij bedankte namens de regering de coach, delegatieleider Sandy Alberto en alle andere mensen voor hun steun aan de atleten.

Deel dit artikel