Sport & Vrije tijd

Universitaire sport toernooi op Curaçao

GRUPO

Kralendijk – Tien spelers van zaalvoetbal onder begeleiding van Yunni Giel en Coach Roviano Josephia vertrokken woensdag 29 juni om deel te nemen aan de internationale toernooi georganiseerd door “Organisashon Deportivo Universitario Centro Amerika i Caribe” (ODUCC) op Curaçao. Landen die ook deelnemen zijn Panama, Guyana, Dominicaanse Republikaanse, Curaçao en een team van FC Ocean Star. De toernooien zijn van 30 juni tot 2 juli. De heer Peter Silberie, lid van directie ODUCC reist ook meet de delegatie mee om algemene vergaderingen van de organisatie bij te wonen. Silberie geeft aan dat Bonaire op verschillende gelegenheden heeft deelgenomen aan de universitaire toernooi en dat de softbal team afgelopen februari heeft deelgenomen aan toernooi in de Dominicaanse Replubliek.

Deel dit artikel