Onderwijs

Buurthuizen sluiten vakantie plan af

vakantieplan

Kralendijk – Ruim 200 kinderen deden de afgelopen 3 weken mee met de vakantieplannen georganiseerd door verschillende buurthuizen. Vrijdag heeft Stichting “ Kuido profeshonal pa mucha” haar vakantieplan afgesloten met het thema “De verhalen- en fantasiewereld”.

Bestuurslid van de stichting, mevrouw Emely Kock, bedankt iedereen voor hun inzet tijdens het vakantieplan. Dankzij hun inzet is het een succes geworden.

Gedeputeerde van onderwijs, mevrouw Nina den Heyer, feliciteert alle kinderen met de mooie creaties die zij hebben gemaakt. Elke groep heeft hun buurthuis geholpen met hun creativiteit. De gedeputeerde heeft genoten van alle shows die de buurthuizen hebben gepresenteerd tijdens de afsluiting van hun vakantieproject. vakantieplan

 

Deel dit artikel