Personeel & Werk

Voorlichtingsbijeenkomst voor de detailhandel sector

werk en veiligheid

Op donderdag 22 september houdt de Arbeidsinspectie bij de Divi flamingo een voorlichtingsbijeenkomst over veilig en gezond werken in de detailhandel. De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld om werkgevers te informeren over hoe en waarop de Arbeidsinspectie gaat controleren in het najaar als het gaat om veilig en gezond werken in de detailhandel. Maar ook werknemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst, omdat er informatie over lichamelijk belasting gegeven zal worden.

Allereerst gaat de Arbeidsinspectie uitleggen waarop gecontroleerd gaat worden. Het gaat om zaken als de organisatie van veilig en gezond werken.

Naast de bijdrage van de Arbeidsinspectie zal de Brandweer Carbisich Nederland informatie geven waarop moet worden gelet als het gaat om preventie van brand en welke middelen nodig zijn om een beginnende brand te bestrijden. Verder is er een deskundige van de Arbodienst aanwezig, die informatie zal geven over hoe lichamelijke klachten door tillen, trekken en duwen kunnen worden voorkomen.

Ook  tonen verschillende toeleveranciers en adviseurs op het gebied van veilig en gezond werken hun nieuwste producten en diensten.

Donderdag 22 september 18.00 uur is de ontvangst bij het Divi Flamingo in de Peter Hughes zaal met een hapje en een drankje. Het officiële gedeelte start om 18.30 uur tot circa 20.30 uur. Daarna is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje informeel met collega-bedrijven te praten en te netwerken.

Gelet op de organisatie en catering is aanmelding noodzakelijk.

U kunt zich als deelnemer tot uiterlijk maandag 19 september via Arbeidsinspectie@rijksdienstcn.com of geef u zelf op via telefoonnummer 7158333

Deel dit artikel