Dieren

Nieuw kattenverblijf voor Fundashon Kunuku Kakelvers

kunuku-kakelver

DIERENORGANISATIES EN HET BEDRIJFSLEVEN ….. EEN WIN-WIN SITUATIE?

Plaza Beach Resort heeft veel katten op het terrein rondlopen, en deze katten zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de knaagdieren zoals muizen geen overlast kunnen bezorgen. Maar in de loop van de tijd is ook de kattenpopulatie behoorlijk gegroeid! Tijd dus voor maatregelen bij Plaza Beach Resort, maar hoe?

Richard Bilderbeek, manager van Plaza Beach Resort, bedacht zich niet en koos voor de meest diervriendelijke oplossing. Overleg met de juiste dierenorganisaties leidt dan al heel erg snel tot een prachtige oplossing: een kattenkennel dankzij belangeloze samenwerking. Er kwam al snel een drie stappen plan:

Plaza Beach Resort heeft alle bouwmaterialen voor deze kattenkennel (6x4x2 mtr!) voor haar rekening genomen.
Dierenbescherming Bonaire heeft vervolgens kosteloos gezorgd voor de egalisatie van de grond en het storten van de betonnen vloer, inclusief de daarvoor benodigde materialen en manuren.
F.K.K. Animal Rescue heeft tenslotte de kosten voor de afbouw, het toekomstig onderhoud en (uiteraard) de verzorging en herplaatsing van de katten op zich genomen.

Vandaag is deze kattenkennel dan echt officieel in gebruik genomen! En ook nu liet Plaza Beach Resort zich opnieuw van haar beste kant zien …. alle hapjes en drankjes werden bij de opening door Plaza geheel belangeloos verzorgd!

Naast vele belangstellenden is ook NOS TV aanwezig geweest voor een verslag, want dit kan echt niemand hier meer ontkennen …… dit is een uiterst sterk staaltje van samenwerking tussen het bedrijfsleven en de non-profit dierenorganisaties, waarbij nu de dieren ECHT de winnaar zijn geworden! En het bewijs hiervan staat op het terrein van F.K.K. Animal Rescue: samenwerkingen tussen dierenorganisaties en het bedrijfsleven kunnen absoluut een win-win situatie opleveren waar de dieren alleen maar baat bij hebben !! Richard Bilderbeek mocht de kattenkennel officieel openen, en daarna wilden de belangstellenden toch ook maar wat graag even bij die lieve katten en kittens kijken.

Wilt u dat ook? Kom dan ook eens een kijkje nemen bij F.K.K. Animal Rescue. Dankzij deze samenwerking heeft elke kattenliefhebber ook meteen de kans om echt een superlief katje of kitten een nieuwe warme thuishaven te geven! Hoort u dat ‘spinnen’ al van ze? Bel ons gerust: 780 8020 (Peter)

Deel dit artikel